среда, 21. август 2013.

J'adore

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10662975/?claim=kvscc4gayyy">Follow my blog with Bloglovin</a>

Read more
Moustaches! Ne znam kako ali odjednom su brkovi svuda oko nas, ogrlice, prstenje, majice, stikle, skoro sve. Devojke su ocigledno htele da pokazu da im cak i brkovi dobro stoje, bilo kako bilo meni je ovaj trend uzasno simpatican, a ja sam u Bershkoj nasla ovu divnu majicu.
Htela bi i par reci da kazem o BEOGRADU, predivan grad, ceo zivot sam tu ali ne prestaje da me iznanadjuje. Kako sam krenula da blogujem uvek tragam za nekim novim i zanimljivim lokacjama za slikanje, jedno od tih mesta je ovo, i ceo krug oko Mikser House-a(ispod brankovog mosta) je stvarno zanimljiv i drugaciji, i mogu vam reci da sam u toj okolini dosta postova napravila. Kako se vama cini ovaj trend, i sta vi od brkova imate u svom garderoberu? :*


Moustaches! I don`t know how, but suddenly moustaches were everywhere, necklaces, rings, shirts, heels, all most everything. Girls definitely wanted to show that even moustaches fit them, in any i really think this trend is really cute, and i found this great shirt in Bershka.

I would also want to say a few words about BELGRADE, beautiful city, my hometown, i live here whole my life. But he never stops to surprise me. When i started blogging i also started looking for great locations for shooting like this. 
How do you like this trend, and do you wear moustaches? :*





3 коментара:

Tnx for your lovelly comment