недеља, 04. новембар 2012.

Autumn and it`s magic!


Gde god da idete i sta kod da nosite na sebi, morate imati savrsenu torbu, nista ne moze da utpotpuni vas izgled kao jedna elegantna torba koja se uz sve kombinuje. Moja ZARA torba koju imam u jos jednoj boji ne prestaje da ostavlja jak utisak, uvek je neko prokomentarise, bilo da je to muskarac ili zena. Tako da preporucujem sto jednostavniju torbu ali ipak upecatljivu :)
Takodje za jesenje dane preporucujem i slatke bez platformice koje su veoma udobne i ne predstavlja problem da provedete ceo dan u njima. :)


Where ever you go, and what ever you wear, you got to have perfect bag, nothing can fulfill your look like one elegant bag which you can combine with everything. My ZARA bag which i have in one more colour never stops to leave strong impression, someone always have to comment, wheter it`s a man or a woman. So i recommend to have a simple but still striking bag. :)
Also for autumn days i recommend cute comfortable wedges, so you can spend whole day in them without problems. :)Ova jesenja casual kombinacija mi je jedna od omiljenih. :)
This autumn casual combination is one of my favourite. :)

Sako/Blazer: Bershka
Pantalone/Pants: Stradivarius
Sal/Scarf: Bershka
Torba/Bag: ZARA
Platforme/Wedges: nisu brendirane